Showroom

Str. Kossuth Lajos Nr. 5
Gheorgheni, Harghita
M: 0756-093.901
E: gheorgheni[arond]preferato.ro

Sediu

Str. Cimitirului 2/A
Gheorgheni, Harghita
M: 0756-093.902
F: 0266-362.458
E: office[arond]preferato.ro

Fabrica

Str. Fabrica de cărămidă
Gheorgheni, Harghita
M: 0747-049.999
F: 0266-361-606

Toplița

Str. Avram Iancu Nr. 4
Toplița, Harghita
M: 0755-484.258
E: toplita[arond]preferato.ro
Prima pagină Produse Promoții Despre noi Galerie foto Contact
Tâmplărie PVC Uși de intrare Uși de interior Uși de garaj Roluri

Tâmplărie PVC

Seria EcoThermPlus este un sistem cu 5 camere de izolare destinat sa asigure un confort sporit pentru orice locuinta la cel mai bun pret de pe piata.
Seria EcoLux este un sistem premium cu 6 camere de izolare, cu adancimea de 70 mm, cu parametri de izolare termica si fonica exceptionali, un design cu muchii rotunjite si dimensiuni compacte. Costurile de productie scazute si minimizarea stocurilor prin folosirea unui sistem de armare si accesorii comun cu cel al seriilor EcoTherm si EcoThermPlus reprezinta un atu.
Sistemele RAMPLAST se remara prin parametrii de izolare termica si fonica superiori, grad de siguranta ridicat, posibilitatea realizarii oricaror cerinte arhitecturale si sunt 100% reciclabile.

TEHNOLOGIE

Dotata cu o noua instalatie de malaxare automata si linii de extrudare de ultima generatie produse de liderul mondial in domeniu - societatea germana Krauss Maffei - fabrica Ramplast produce profile din pvc utilizand o tehnologie de extrudare furnizata de firma austriaca Greiner. In aceste conditii produsele noastre ofera garantia unor profile de inalta calitate, proiectate conform standardelor europene si totodata perfect adaptate conditiilor climaterice din Romania.

MATERII PRIME

La extrudarea profilelor Ramplast se utilizeaza pvc produs de societatea Oltchim - unul din cei mai mari producatori de pvc din Europa - si aditivi ecologici pe baza de Ca-Zn furnizati de liderul in domeniu, firma germana Baerlocher.
Înapoi Sus

De ce tamplarie PVC?

elegante si accesibile,
costuri de intretinere reduse,
protectie fonica,
Impermeabilitate,
Protectie antiefractie,
Rezistenta UV,
Durabilitate,
Rezistenta la foc,
Intretinere usoara,
Constructie avansata,
Posibilitati multiple de design.

Profile Ramplast

O serie de profile special proiectata pentru conditiile climaterice din Romania, care satisface toate cerintele de estetica si izolare termica si fonica cerute astazi in constructii.
Profile 5 camereProfile 6 camere
EcoTherm PlusEcoLux
Detalii aici
Prima paginăProdusePromoțiiDespre noiGalerie fotoContactPoliticii de Cookie