Sediu

Str. Cimitirului nr. 2/A
Gheorgheni, Harghita
0756-093.902
0266-362.458

Fabrică

Str. Carpații nr. 69
Gheorgheni, Harghita
0747-049.999
0266-361-606

Showroom

Str. Kossuth Lajos nr. 5
Gheorgheni, Harghita
0756-093.901

Miercurea Ciuc

Str. Lunca Mare nr. 25
Miercurea Ciuc, Harghita
0756- 093 913

Toplița

Str. Avram Iancu nr. 4
Toplița, Harghita
0755-484.258
Prima pagină Despre noi Produse Profile Galerie Contact
Ferestre Uși de intrare Uși de interior Uși de garaj Roluri
 

Produse

Accesorii

  • Rolete
  • Plase insecte
  • Sisteme pentru insecte cu fibre plisată
  • Uși pliante din PVC
  • Jaluzele verticale
  • Jaluzele orizontale din lamele aluminiu
  • Glafuri (pervaze) de exterior
  • Glafuri (pervaze) de interior
 

Profile Ramplast

Profile RAMPLAST utilizate la fabricarea ferestrelor și ușilor din PVC sunt produse prin procedul numit extrudere utilizând ca materie primă un mix de diferiți ingredienți. Ponderea cea mai mare o deține pulberea de policlorură de vinil (PVC) cu un procent de aproximativ 85%. Policlorura de vinil este rezultatul procesului de polimerizare a clorurii de vinil, produs obținut din etilenă (un compus ce rezultă din prelucrarea petrolului) și clorul ce rezultă din electroliza sării. Pentru a-i conferi caracteristicile necesare rezistenței la factorii de mediu externi, la componenta de bază se adaugă o serie de aditivi ce au rolul de a îmbunătății prelucrabilitatea, stabilitatea la radiațiile UV, rezistența mecanică și aspectul exterior.
Detalii aici

Profile Salamander

Tâmplăria cu aceste profile se diferențiază prin câteva caracteristici deosebit de importante, de care vrei sății cont dacă iți dorești ferestre care să reziste pentru foarte mult timp.
Printre cele mai importante atribute ale profilelor SALAMANDER se numără calitatea, siguranța și performanța. Ceea ce înseamnă că te poți bucura de un sistem de ferestre de calitate superioara, care îți asigurăîn același timp protecție, dar și o foarte bună izolare termicăși fonică. In plus, profilele SALAMANDER reprezintă o investiție pe termen îndelungat, având o durata medie de utilizare de pană la 50 de ani.
Detalii aici
Prima paginăDespre noiProduseProfileGalerieContactPoliticii de Cookie